Dukley Gardens

Najveći projekat WPC /WoodPlasticPolymer/ podnih obloga u Evropi

Info

 • Datum:
  03. Feb. 2015
 • Povrsina:
  22 000 m2
 • Lokacija:
  Budva, Montenegro
 • Klijent:
  Dukley
 • Status:
  U toku

Turistički kompleks DUKLEY GARDENS Bečići- Budva u Crnoj Gori

trenutno je najveći projekat WPC /WoodPlasticPolymer/ podnih obloga u Evropi sa površinom od 20.000m2

Možemo sa ponosom da se pohvalimo da je firma VAR MONT d.o.o. Beograd i sestrinka firma VAR MONTE d.o.o. Nikšić kao REHAU diler i autorizovani instalater na teritoriji Srbije i Crne Gore izabrana kao glavni izvođač radova na postavci REHAU relazzo podnih obloga na turističkom kompleksu DUKLEY GARDENS.

 

 

Aleksandar Milošević dipl.ing.arh. zadužen je od strane REHAU za vođenje projekta,izradu specifikacije materijala, nadzor pri montaži ,optimizaciju projekra, rešavanje svih detalja prilikom postavke, a sve u skladu sa REHAU propisanim standardom. Radovi su početi u Martu 2014god a predviđen završetak radova do 2016 god. Zbog zahtevnosti samog projekta upotrebljeni su svi elementi iz programa REHAU relazzo kako bih se uspešno i na kvalitetan način rešili sve potrebe kupca i naručioca.

 

CAM00356

 

Kao najzahtevniji deo projkta izdvajaju se krovne terase na Vilama /penthaus/.

VAR MONT d.o.o. zadužen je za izradu metalne INOX podkonstrukcije žardinjera,stepenika, klupa koje su potom obložene RELAZZO profilima.

Posebno se izdvajaju rešenja na poziciji oblaganja zidova na krovnim terasama koje stvaraju utisak drvenih žardinjera u kombinaciji sa klupama koje se otvaraju i nosačem za tuš.

Izuzetak je način oblaganja plažnog bara koji je kompletno obložen RELAZZO oblogom na svim pozicijama u krovu podu i plafonu.

Publikacije